Електрозахранването в Украйна, прекъснато след руски атаки по енергийни обекти тази

...
Електрозахранването в Украйна, прекъснато след руски атаки по енергийни обекти тази
Коментари Харесай

Електрозахранването в Украйна, прекъснато след руски атаки, до голяма степен е възстановено


Електрозахранването в Украйна, прекъснато след съветски офанзиви по енергийни обекти тази седмица, значително към този момент е възобновено, съобщи през днешния ден шефът на националния електроенергиен систематичен оператор Володимир Кудрицки, представен от БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7599
Кудрицки сподели пред държавната телевизия, че ремонтните действия по места не престават. Електрозахранването обаче като цяло е възобновено.

Въпреки това Украйна ще продължи да пести сила, защото са вероятни нови съветски набези против енергийни обекти, означи шефът на " Укрененерго ".

Кудрицки допусна, че ударите в понеделник може да са " най-голямата офанзива против енергийна система... в историята на света ".

Хора, работещи в съветския енергиен бранш, са помогнали за офанзивите по украинска инфраструктура, сподели шефът на " Укрененерго ". Поради характера на нанесените вреди той е стигнал до извода, че съветски енергетици " са помогнали да бъдат определени задачите ".

По-рано през днешния ден украинските управляващи оповестиха, че през последното денонощие Русия е нанесла удари в над 40 обитаеми места в страната. Засегнати са били жизненоважни инфраструктурни обекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР